Lessen

 

Lessen

Zaterdag

09:30-10:30 Hatha yoga

10:45-11:45 Recovery yoga

 

Donderdag

09:30-10:30 Recovery yoga

 

Locatie: Yoga Point Utrecht Leidsche Rijn

www.yogapoint.nl

 

 

 

 

 

- Hatha yoga

De meest traditionele vorm van yoga met houdingen waarbij de ademhaling een duidelijke en belangrijke rol speelt. We zoeken een balans tussen inspanning en ontspanning, lichaam en geest.

 

- Zwangerschaps yoga

De geboorte van een baby vraagt veel van de moeder. Zwangerschapsyoga kan helpen om je te ontspannen en je voor te bereiden op de bevalling.

Het geeft oefeningen die je vertrouwd maken met de adem en om die te gebruiken als instrument voor ademhaling, ontspanning, concentratie en kracht. Je wordt je bewust van je lichaam en leert te voelen wat je lichaam van je vraagt tijdens de bevalling. Je vertrouwt dan op je lichaam, in plaats van op je verstand.

 

- Recovery Yoga

Deze vorm van yoga is geschikt voor iedereen die op een veilige, ontspannen en gemakkelijke wijze wil bewegen. Tevens is deze yogavorm zeer geschikt voor mensen met een blessure, evenals mensen die lang niet bewogen hebben, herstellend zijn van een operatie of voor het eerst yoga doen. De houdingen (asana’s ) hebben een helende werking op lichaam en geest.

 

- Workshops

Op aanvraag een workshop over een specifiek item.

Tijdens een workshop kan er dieper worden ingegaan op een bepaald onderwerp.

 

- Privélessen

Soms heb je net iets meer nodig dan je in een reguliere les kunt krijgen.

Wanneer men niet in staat is naar een les te komen, verdieping wil in de yogapractice of meer kennis , begeleiding en persoonlijke aandacht nodig heeft m.b.t. houdingen, meditatie en/of ademhalingstechnieken.

 

- Yoga retreats

Lessen gegeven tijdens een wellnessweek/-weekend op een locatie in binnen- en buitenland.

 

 

 

 

 

Copyright@2015 YogaYess. All rights reserved